fbpx

Veel mensen doen zich tegenwoordig voor als expert op het gebied van voeding maar hebben beperkte kennis. Titels zoals gewichtsconsulent, voedingskundige, voedingscoach of leefstijlcoach zijn niet beschermd en kunnen dus zomaar gebruikt worden. Check dus altijd goed welke vorm van scholing de deskundige heeft gevolgd en wat dat voor jou betekent, ook qua vergoeding.

De beschermde titel ‘Diëtist’

De titel diëtist is wettelijk beschermd. Een diëtist heeft de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek met succes afgerond en is ingeschreven in het onafhankelijke Kwaliteitsregister Paramedici, wat een bevestiging geeft voor het leveren van kwalitatieve zorg. De diëtist is bij uitstek de deskundige om je te helpen op het gebied van voeding en gezondheid! De diëtist is direct toegankelijk, dit betekent dat je zonder verwijzing terecht kunt.

Ik werk contractvrij

Als contractvrije diëtist heb ik geen contracten met zorgverzekeraars, hierdoor neem ik bewust afstand van de toenemende invloed van zorgverzekeraars op de beroepsuitoefening. Het belang van de cliënt staat hierin voor mij centraal, persoonlijke aandacht en voldoende tijd om tot een gewenst resultaat te komen. Ieder mens is immers uniek en blijvende gedragsverandering vraagt om een specifieke aanpak.

Vergoeding basisverzekering

Per kalenderjaar wordt er vanuit de basisverzekering drie uur vergoed. Dieetadvies door een diëtist gaat wel ten koste van het wettelijk eigen risico (€385,-). Bij een contractvrije diëtist betaal je de factuur eerst zelf. Vervolgens dien je deze in bij de zorgverzekeraar en krijg je veelal 50% vergoed.

Hoe ik je kan helpen!

In 12 weken tijd leer je de handvatten voor een levenslang gezond voedingspatroon! We gaan samen op zoek naar de juiste balans, die jij de rest van je leven kunt volhouden. Met een effectief en praktisch programma werken we naar een realistisch doel toe. Om heel eerlijk te zijn, nee een duurzame leefstijlverandering is niet makkelijk! Het is een proces van vallen en opstaan, vaardigheden verbeteren en evalueren. Maar na verloop van tijd worden nieuwe gewoontes een automatisme en val je blijvend kilo’s af!

Start vandaag nog! Klik hier voor meer informatie.


Online Diëtist | Sander Kluijtmans
Expertise in lichamelijke gezondheid: voeding, afvallen en gedragsverandering.

Wil jij nu starten met blijvend afvallen?

Categories: Diëtist

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *