fbpx

Blijvend Afvallen
12 weken programma

Bereik en behoud je streefgewicht met gezonde voeding en gedragsverandering, door een effectief programma met intensieve coaching van een gespecialiseerde diëtist en ervaringsdeskundige.

DE VOORDELEN

Waarom dit programma het gewenste resultaat oplevert

Geen saai dieet

De handvatten voor een levenslang gezond voedingspatroon waarmee je afvalt en beter in balans raakt.

Praktisch

Twee weekmenu’s en wekelijks de nodige informatie, tips, opdrachten en een video. Maak tevens een vliegende start met snelle winstpakkers!

Wetenschappelijk onderbouwd

De juiste informatie in een verwarrende voedingswereld vol voedselhypes en ‘zogenaamde experts’.

Persoonlijke begeleiding

Wekelijks intensieve 1 op 1 coaching door een gespecialiseerde diëtist via WhatsApp en mail. Een ware stok achter de deur!

Blijvend resultaat

Ontwikkel nieuwe gezondere gewoontes waarmee we samen naar een realistisch doel toewerken.

Vaardigheden ontwikkelen

De principes leren rondom afvallen, wat te doen bij honger, omgaan met uitjes en de invloeden vanuit je omgeving.

Recensies

Over blijvend gezond afvallen en een duurzame leefstijlverandering.

"12 weken traject is niet voor even, maar een houvast voor de rest van je leven! Ik kan iedereen het 12-weken traject van Sander aanraden. Zelf heb ik al meerdere keren verschillende diëten geprobeerd, maar telkens met een tegenslag. Dit kwam voornamelijk doordat deze te streng en voor snel resultaat waren. Bij het 12-weken traject wordt niet alleen naar voeding gekeken, maar ook de belangrijke zaken die komen kijken bij gewichtsverlies en een gezond voedingspatroon. Sander komt wekelijks met hele belangrijke inzichten en daarnaast word je goed gecoacht en kun je altijd met vragen bij hem terecht. Dankzij het traject heb ik een nieuw voedingspatroon aangeleerd, welke makkelijk is vast te houden. Daarnaast bepaal je zelf wat je eet en leer je verschillende lekkere ingrediënten te combineren. Ik wil Sander dan ook zeker bedanken voor zijn begeleiding en support. In de 12 weken ben ik 13,5kg kwijtgeraakt en dit gaat alleen nog maar meer worden."

Pieter

Cliënt

"Ik kijk zeer positief terug op het 12 weken traject wat Sander aanbiedt. 'Blijvend afvallen' is geen standaard dieet, maar een proces waarin je wordt begeleidt om op zoek te gaan naar de balans tussen gezond eten en genieten. Sander biedt professionele en positieve begeleiding. Door middel van het maken van de opdrachten; kom je zelf tot nieuwe inzichten. Inzichten die jou als persoon helpen om daadwerkelijk af te vallen. Ik zal Sander bij iedereen aanbevelen!"

Pleun

Cliënt

"Samen met Maxime het 12 weken traject gedaan en in 12 weken 11 kilo afgevallen! Het is vooral een leerzame tijd geweest met een top resultaat die wij nu kunnen doorzetten in ons dagelijks eet patroon! Thanks Sander."

Bart

Cliënt

"Gisteren het traject blijvend afvallen afgerond bij Sander. Maar liefst 12 kg afgevallen in 12 weken tijd!! En het mooiste is, ik kan er nu gewoon mee door. Lekker leven en lekker genieten. Sander bedankt voor je deskundige begeleiding!"

Appie

Cliënt

"Resultaat bereiken èn behouden zonder suffe diëten, uren in de sportschool en andere zaken die je leven tot op heden wel beperkt hebben."

Ricky Frissen

Powerlifting coach

"Ik sta 100% achter het concept en de uitwerking van blijvend afvallen. Het idee dat gedragsverandering super belangrijk is sluit perfect aan bij de nieuwste inzichten over voeding. Eindelijk een plan waarbij hier meer aandacht aan besteed wordt. TOP!"

Jeroen van der Mark

Founder of Fit.nl

FAQ

Veelgestelde vragen over het 12 weken programma.

Per jaar wordt er vanuit de basisverzekering drie uur dieetadvisering vergoed. Het gaat wel ten koste van het wettelijk eigen risico (€385,-). Bij mij als contractvrije diëtist betaal je de factuur eerst zelf. Vervolgens dien je deze in bij de zorgverzekeraar en krijg je veelal 50% vergoed. Check vooraf altijd even de polisvoorwaarden van je (aanvullende) zorgverzekering of er directe toelating zonder verwijzing gedeeltelijk wordt vergoed. Vraag voor de zekerheid altijd een verwijsbrief van de huisarts!

Voordat we van start gaan vindt er een voorbereidingsweek plaats. Hier behandelen we verschillende ‘waarom’ vragen, een uitgebreid intakeformulier, weeg- en meetmoment en ga je enkele dagen een eetdagboek bijhouden.

Bij de start bespreken we je huidige situatie en kijken we naar de gewenste situatie. Daarnaast krijg je een E-book met alles omtrent eten, gezond afvallen en gedragsverandering. Ook ga je met mijn hulp en suggesties een persoonlijk voedingsschema samenstellen. Als extra ontvang je nog snelle winstpakker, zodat er daadwerkelijk een vliegende start gemaakt kan worden!

De startdatum is altijd de eerste maandag van de maand.

Coaching wordt uitsluitend door een kwaliteitsgeregistreerde diëtist gedaan. Er is gekozen voor intensieve 1 op 1 coaching via WhatsApp en mail. Je hebt dan meerdere contactmomenten per week en de diëtist is op werkdagen van 9:00-17:00 te allen tijde beschikbaar. Er wordt gestreefd om je vragen daar dagelijks in te beantwoorden.

Ben jij het zat om steeds weer opnieuw te gaan diëten, voedingsmiddelen te eten die je neus uit komen en geen blijvend resultaat te behalen? Voel je je regelmatig uitgeput, energieloos, of moe? Dan is de kans groot dat je lichaam niet de juiste voeding krijgt die het nodig heeft.

Dan heb ik goed nieuws voor jou! Ik als gespecialiseerde diëtist en ervaringsdeskundige ga jou niet alleen helpen met afvallen, ik ga er ook voor zorgen dat jij alle fijne kneepjes omtrent vetverlies onder de knie krijgt, waardoor de kilo’s er daadwerkelijk afblijven. Je ontwikkelt een levenslang gezond voedingspatroon die je de rest van je leven kunt volhouden.

Klinkt het te mooi om waard te zijn? Misschien wel, je zult namelijk leergierig en geduldig moeten zijn. Om heel eerlijk te zijn, nee een duurzame leefstijlverandering is niet makkelijk! Het is een proces van vallen en opstaan, vaardigheden verbeteren en evalueren. Maar na verloop van tijd worden nieuwe gewoontes een automatisme en val je blijvend kilo’s af! Met mijn hulp en kennis kan ik jouw leven voor eens en voor altijd veranderen. Zullen we er samen voor gaan?

Stel jezelf de vraag

“Wat gebeurt er als ik nu niks zou veranderen?”

Stel je blijft hetzelfde gewicht of komt zelfs nog iets aan…

Ik wil graag mijn streefgewicht bereiken en behouden!

Volg nu het programma waarbij je in 12 weken tijd alles leert omtrent gezonde voeding, afvallen en gedragsverandering.